Approva

Hos Approva lånar du upp till 300 000 kronor. Lånet har ingen startavgift. Din ansökan är inte bindande.

Grundinformation

Belopp: 30 000 - 300 000 kr
Löptid: 2 - 18 mån
Ränta: Fast avgift

Snabbhet

Svarstid: 15 minuter
Utbetalningstid: 15 minuter
Fakturering: Fast månadsvis

Krav

Bindande ansökan: Nej
Betalningsanmärkning: Nej
Individuella krav: Ja
Min. omsättning: Ej angivet
Antal bokslut: Ej angivet
Aktivt sedan: Aktivt
Försäljning: Ej angivet

Säkerheter

Person

Kreditupplysning: Ej angivet
Personlig borgen: Ja
Kreditupplysning borgensman:
Ej angivet

Bolag

Säkerhet i bolag: Nej
Kreditupplysning: Bisnode

Förmåner

Betalningsfria månader: 0
Kostnadsfri inlösen: Nej
Prisgaranti:Ja

Vilka företag kan låna?

Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag.

Övrig information

Företag: Approva AB
Postadress:Sveavägen 47
Postnummer:113 59
Ort:Stockholm
Land:Sverige
Telefon:073-622 69 24
E-post
info@approva.se
Kontaktformulär
https://approva.se/#kontakta

Kort om Approva

Approva är en långivare som har riktat in sig på att erbjuda praktiska och bekymmersfria företagslån till alla branscher. Långivaren vänder sig till företag som vill låna både mindre och större belopp inom alla olika branscher. Oavsett om du har ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma kan du använda dig av långivaren. Här kan du låna ett lägsta belopp på 30 000 kronor och ett maximalt belopp på 300 000 kronor till företaget. Löptiden varierar mellan 2 månader och upp till 18 månader.

För att kunna ansöka om ett företagslån via Approva behöver du se till att ditt företag är svenskregistrerat. Ansökningsprocessen är helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting. Affärsidén bakom Approva är att kunna hjälpa så många företag som möjligt att nå de finansiella mål som finns och detta genom att erbjuda flexibla och smarta finansieringslösningar för alla behov. Av denna anledning ser man till att göra individuella bedömningar på varje ansökan. Detta medför att räntan kan variera mellan olika bolag och beroende på hur kreditvärdigheten ser ut. I dagsläget ligger räntan från 2 %.

Fördelar med Approva

Det finns många orsaker till varför du bör satsa på Approva när du ska ansöka om ett företagslån. Jämfört med en vanlig bank kommer du att få betydligt snabbare utbetalningar, vanligtvis inom 15 minuter efter att du signerat lånelöftet, och du kommer dessutom att kunna ansökan som småföretagare. På en vanlig bank kan du behöva vänta många veckor innan din ansökan handläggs och du får återkoppling.

En annan fördel är att Approva är väldigt flexibla när det kommer till bedömningen av kreditvärdigheten. Här sätts räntan individuellt och målet är att hitta en lösning som passar alla.

Ansök utan kreditupplysning hos UC

Upplysningscentralen är det kreditupplysningsföretag som används i de allra flesta sammanhang. Om du eller ditt företag har många kreditupplysningar sedan tidigare kan detta minska chansen för dig att få ett lån beviljat. Approva väljer därför att använda sig av Bisnode istället. Bisnode fungerar på samma sätt som UC, men med skillnad att tidigare upplysningar inte påverkar.

Krav för att kunna ansöka

Om du vill ansöka om ett företagslån via Approva behöver du se till att du och ditt bolag uppfyller de villkor och krav som finns. Till att börja med gäller det att ditt företag är svenskregistrerat, men du måste även vara folkbokförd i Sverige. Andra krav är att ditt bolag måste ha en stabil ekonomi, vilket bland annat innebär att du inte får ha några skulder hos Kronofogden. Ytterligare krav är att företaget ska inneha F-skattsedel och att du ska ha tillgång till ett BankID att verifiera och signera med. Om du uppfyller dessa krav och vill låna ett mindre belopp (max 300 000 kronor) till företaget är Approva en bra långivare med snabba utbetalningar.

Nackdelar med Approva

Det finns många saker som är väldigt positiva med Approva, men det finns också saker som gör att långivaren inte lämpar sig för alla. Här har man en mycket tydlig och bra affärsidé, vilket absolut kan vara en av orsakerna till att långivaren blivit populär. Nackdelen med företaget är att man valt att inte erbjuda speciellt höga lånebelopp. Om det är så att ditt företag är i behov av ett högre lån än 300 000 kronor bör du vända dig till en annan långivare. Är det dock ett mindre belopp som räcker för dig och snabba utbetalning är viktigt kan vi rekommendera Approva! Har du frågor eller funderingar inför din låneansökan kan du kontakta kundservice. Kundservice och support håller öppet alla vardagar i veckan mellan klockan 09:00 och 17:00. För snabba utbetalningar krävs att du ansöker under kontorstid.