Capcito

Hos Capcito lånar du upp till 3 000 000 kronor. Försäljningen måste vara igång. Lånet har ingen startavgift. Din ansökan är inte bindande.

Grundinformation

Belopp: 10 000 - 3 000 000 kr
Löptid: 3 - 24 mån
Ränta: 0.9 - 4.2 %

Snabbhet

Svarstid: 24 timmar
Utbetalningstid: 24 timmar
Fakturering: Fast veckovis

Krav

Bindande ansökan: Nej
Betalningsanmärkning: Nej
Individuella krav: Nej
Min. omsättning: Ej angivet
Antal bokslut: Ej angivet
Aktivt sedan: 4 mån
Försäljning: Har försäljning

Säkerheter

Person

Kreditupplysning: Ej angivet
Personlig borgen: Ja
Kreditupplysning borgensman:
Ej angivet

Bolag

Säkerhet i bolag: Nej
Kreditupplysning: Creditsafe

Förmåner

Betalningsfria månader: 0
Kostnadsfri inlösen: Ja
Prisgaranti:Nej

Vilka företag kan låna?

Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag.

Övrig information

Företag: Capcito Finance AB
Att:Capcito
Postadress:Grev Turegatan 9
Postnummer:103 92
Ort:Stockholm
Land:Sverige
Telefon:010-157 80 00
E-post
info@capcito.com

Kort om Capcito

Capcito är ett företag som du kan vända dig till om du är intresserad av ett företagslån. Företaget grundades år 2015 och bakom långivaren hittar du bland annat SEB Ventures och Collector Ventures. Hela syftet med företaget var att skapa en långivare som var så bekymmersfri för företagare som möjligt, utan komplicerade ansökningsprocesser och krångliga krav. Capcito erbjuder företagslån till både små och stora företag och du ansöker snabbast och enklast över nätet. Du kan med fördel ansöka om upp till hela 3 000 000 kronor och detta utan någon form av säkerhet.

Hos Capcito kan du få ett lånelöfte direkt i samband med din ansökan. Långivaren lämpar sig för dig som vill kunna ansöka utan säkerhet och som vill att ansökningsprocessen är snabb och smidig. Här fokuserar man på hur försäljningen för ditt bolag ser ut i dagsläget och gamla bokslut har ingen större betydelse. Du får en fast veckovis kostnad och behöver inte oroa dig för dolda avgifter. Den veckovisa avbetalningen gör att den totala räntan blir lägre. För att du som kund ska känna dig trygg så sker signering med hjälp av BankID. Det gör att du inte behöver vänta på att lånelöftet ska komma hem på posten, vilket i sin tur innebär en snabbare utbetalning.

Grundkrav för att ansöka

Precis som alla långivare har Capcito grundkrav som du måste uppfylla för att få ditt lånelöfte beviljat.

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Ditt bolag måste ha existerat i minst 4 månader
  • Du får inte inneha någon skuld hos Kronofogden
  • Borgensförbindelse måste tecknas av en fysisk person
  • Ditt bokföringsprogram ska kunna kopplas ihop med Capcito
  • Ha en god kreditvärdighet

Hur mycket kan man låna?

Det finns flera situationer som kan innebära att du som företagare är i behov av att låna pengar. Capcito erbjuder kompletta och smidiga företagslån som du kan ansöka om över nätet. Långivaren kräver ingen säkerhet för lånet och du kan låna upp till 3 000 000 kronor. Detta belopp är perfekt om du vill finansiera i tillväxt eller om du vill investera. Att ansöka om ett lån via Capcito är helt kostnadsfritt och du slipper fysiska möten som tar tid i onödan. I samband med att du väljer lånebelopp har du också möjlighet att välja återbetalningstid. Capcito erbjuder en löptid på 3-24 månader och ett lägsta lånebelopp på 10 000 kronor.

Ränta på Capcito företagslån

I dagsläget ligger räntan på 0.9 – 4.2 % när du vill ansöka om ett företagslån via Capcito. Det är dock viktigt att vara medveten om att räntan sätts individuellt. På hemsidan kan du använda dig av en lånekalkylator som ger dig ett ungefärligt hum om din månadskostnad och ränta. Det är dock endast i samband med att du får lånet beviljat som du kommer att se vad den slutgiltiga räntan blir. Denna kommer att grundas på bland annat omsättningen, skulder, lönsamhet, hur länge bolaget har funnits samt hur bolagets skick ser ut. En låneansökan hos Capcito är inte bindande, vilket betyder att du kan avstå från lånet du har ansökt om.

Kan man ansöka om lån utan betalningsanmärkning?

I samband med konsumtionslån är det vanligt att kunna ansöka trots betalningsanmärkningar. Väljer du att ansöka om ett lån via Capcito behöver du eller ditt bolag vara fritt från betalningsanmärkningar om lånet ska gå igenom. Du får heller inte ha någon innestående skuld hos Kronofogden, men däremot kommer du att kunna ansöka utan kreditupplysning hos UC. Om du får ett lån beviljat kommer du att kunna ha full koll på återbetalning via hemsidan. Här loggar du in och kan välja hur snabbt du vill betala tillbaka, få information om bankgiro eller få reda på hur stor skuld du har kvar.