Creddo

Hos Creddo lånar du upp till 10 000 000 kronor. Lånet har ingen startavgift. Din ansökan är inte bindande.

Grundinformation

Belopp: 10 000 - 10 000 000 kr
Löptid: 1 - 60 mån
Ränta: Fast avgift *

Snabbhet

Svarstid: 24 timmar
Utbetalningstid: Samma dag *
Fakturering: Fast månadsvis *

Krav

Bindande ansökan: Nej
Betalningsanmärkning: Ja
Individuella krav: Nej
Min. omsättning: Ej angivet *
Antal bokslut: Ej angivet *
Aktivt sedan: Ej angivet *
Försäljning: Ej angivet *

Säkerheter

Person

Kreditupplysning: Ej angivet
Personlig borgen: Ja *
Kreditupplysning borgensman:
UC

Bolag

Säkerhet i bolag: Nej *
Kreditupplysning: UC

Förmåner

Betalningsfria månader: 0
Kostnadsfri inlösen: Ja *
Prisgaranti:Nej *

Vilka företag kan låna?

Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag.

Övrig information

Företag: Creddo AB
Att:Creddo
Postadress:Birger Jarlsgatan 15
Postnummer:111 45
Ort:Stockholm
Land:Sverige
Telefon:08-40 02 00 01
E-post
kundservice@creddo.se
* Beroende på långivare eller lånebelopp. Angivet värde är vanligt förekommande.

Kort om Creddo

Creddo är ett relativt nytt bolag som lanserades år 2019. Fokus ligger på att förmedla bra och snabba företagslån till både mindre och större kunder.

Creddo fungerar som en förmedlare och har lång erfarenhet av förmedling av företagslån, vilket gör att du får ett tryggt företag att använda dig av. När du ansöker om ett företagslån med hjälp av Creddo kommer du att få ett flertal erbjudanden från banker och långivare att ta del av.

Tack vare den höga konverteringen och den automatiserade hanteringen av ansökningarna kan du också få svar direkt. Här kan du alltså jämföra lån mellan olika banker för att på så sätt hitta det bästa för dig. En jämförelse är inte bindande och helt kostnadsfri.

I dagsläget samarbetar Creddo med 18 aktörer som erbjuder företagslån med snabb utbetalning. Här kommer du att kunna ansöka om ett företagslån från 10 000 – 10 000 000 kronor. Hur mycket du kommer att få beviljat beror på vilka erbjudanden du får och hur bra kreditvärdighet ditt bolag har. Lånen hos Creddo har också en löptid på 1-60 månader, vilket innebär en maximal löptid på 5 år.

Att ansöka om ett lån via Creddo

För att kunna ansöka om ett lån via Creddo måste du först se till att uppfylla grundkraven. Grundkraven för att ansöka är att du har tillgång till ett BankID och att du uppger en borgensman. Hos Creddo kommer merparten av alla banker och långivare att kräva en personlig borgen. Om du anger en borgensman direkt i ansökan ökar du dina möjligheter till ett lån med bra villkor. I samband med din ansökan kommer en kreditupplysning att tas och i vissa fall kan du behöva komplettera med en balans- och resultaträkning. Creddo erbjuder företagslån till enskilda firmor, aktiebolag, kommanditbolag och handelsbolag.

Kan man ansöka trots betalningsanmärkningar?

Creddo samarbetar med 18 olika banker och långivare och villkoren för att få ett lån beviljat kan därför variera rätt ordentligt. Huruvida du kan ansöka om ett lån även om du har betalningsanmärkningar sedan tidigare eller inte beror på vilka banker som ger dig ett erbjudande. Det är dock fullt möjligt att ansöka trots betalningsanmärkningar. Har du en skuld hos Kronofogden kommer din ansökan dock inte att beviljas, även om du har en säkerhet på lånet.

Återbetalning och löptid

I samband med att du ansöker om ditt företagslån via Creddo kommer du att få välja belopp, men även önskad löptid. Här kan du välja en löptid på allt från 1 månad och upp till 5 år. De banker som erbjuder dig ett lån kan välja att förkorta löptiden beroende på hur din kreditvärdighet ser ut. Det är alltså inte säkert att du får den löptid som du har ansökt om. Observera att du alltid kan betala av ditt lån i förtid.

Kan Creddo användas av nystartade företag?

Svaret på den frågan är ja. Även om ditt företag är nystartat kommer du att kunna ansöka och få flera erbjudanden om bra och trygga företagslån. Genom att förbereda din ansökan så mycket som möjligt kan du öka chanserna. Det kan handla om allt från årsbudget till att bifoga affärsplan och avbetalningsplan för det lån som du vill ha. Genom denna information blir det lättare för långivarna som samarbetar med Creddo att göra en snabbare riskbedömning. Detta bidrar sedan till att du får det bästa låneförslaget för dig och ditt bolag. Om du får ditt lån beviljat kommer pengarna, i de flesta fall, att betalas ut samma dag.

Creddo använder sig av UC

Creddo har valt att använda sig av UC i samband med att du gör en ansökan. Det betyder att kreditupplysningen som tas på dig kommer från Upplysningscentralen. En kreditupplysning måste alltid göras när man ansöker om ett företagslån.