Fakturino

Hos Fakturino lånar du upp till 60 000 000 kronor. Lånet har ingen startavgift. Din ansökan är inte bindande.

Grundinformation

Belopp: 25 000 - 60 000 000 kr
Löptid: 1 - 60 mån
Ränta: Fast avgift *

Snabbhet

Svarstid: 24 timmar
Utbetalningstid: Samma dag *
Fakturering: Fast månadsvis *

Krav

Bindande ansökan: Nej
Betalningsanmärkning: Ja
Individuella krav: Nej
Min. omsättning: Ej angivet *
Antal bokslut: Ej angivet *
Aktivt sedan: Ej angivet *
Försäljning: Ej angivet *

Säkerheter

Person

Kreditupplysning: Ej angivet
Personlig borgen: Ja *
Kreditupplysning borgensman:
Ej angivet

Bolag

Säkerhet i bolag: Nej *
Kreditupplysning: UC

Förmåner

Betalningsfria månader: 0
Kostnadsfri inlösen: Ja *
Prisgaranti:Nej *

Vilka företag kan låna?

Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag.

Övrig information

Företag: Fakturino Sverige AB
Att:Fakturino
Postadress:Rålambsvägen 17
Postnummer:112 60
Ort:Stockholm
Land:Sverige
Telefon:08-40 02 04 44
E-post
info@fakturino.se
* Beroende på långivare eller lånebelopp. Angivet värde är vanligt förekommande.

Kort om Fakturino

Fakturino företagslån är en låneförmedlare som hjälper dig hitta det mest fördelaktiga lånet till ditt företag. Detta gör de genom att låta din låneansökan processas av upp till 30 olika banker och finansbolag, och därefter får dessa konkurrera om dig.

Hos Fakturino företagslån kan du ansöka om företagslån vilka startar på 25 000 kronor, och sträcker sig upp till 60 000 000 kronor. Spannet är därmed väldigt brett, och passar såväl småföretagare som större aktörer. Återbetalningstiden går från 1 månad till 5 år.

Ansökan görs digitalt, och du kommer få svar från alla intresserade långivare inom maximalt 24 timmar. Räntor och utbetalningstider skiljer sig åt, beroende på långivare – och många av dessa sätter också individuella räntor eller månadskostnader. Vad som gäller för just ditt företag får du dock alltid reda på i det eller de låneerbjudanden du får.

Att ansöka om ett företagslån hos Fakturino företagslån är inte förknippat med några kostnader – din ansökan är alltid helt gratis, och den är heller inte bindande.

Eftersom det är flera finansiella aktörer som går igenom din ansökan om företagslån kan kriterierna mellan dessa skilja sig åt, och ansökan är därför öppen för alla olika typer av företag, och även företag med anmärkningar kan ansöka – även om inga garantier finns för att låneansökan godkänns.

Hur går ansökningsprocessen till?

När du ansöker om ett företagslån hos Fakturino är det inte Fakturino själva som handlägger din ansökan och beslutar om att bevilja eller avslå lånet. Istället samarbetar de med över 30 olika banker och andra finansiella aktörer, och din ansökan går ut till alla dessa. Därefter får var och en av långivarna gå igenom ditt företags ansökan för att besluta om de vill bevilja eller avslå låneansökan.

För att ansöka får du först fylla i önskat lånebelopp samt önskad återbetalningstid. Du får också fylla i dina kontaktuppgifter, vilket företag som lånet gäller och vad lånet ska användas till. Därefter kan du välja att jämföra lån med eller utan signering via BankID. För den snabbaste handläggningsprocessen bör du verifiera din låneansökan med ditt BankID.

När din ansökan är inskickad tas en kreditupplysning på ditt företag, som går ut till alla de finansiella aktörerna, tillsammans med din låneansökan. De olika långivarna har 24 timmar på sig att besluta om de vill godkänna eller avslå din ansökan, och du kan välja att godta ett låneerbjudande även om inte 24 timmar gått, om du vill. För att vara säker på att få det lån som är mest fördelaktigt för just ditt företag kan det dock vara klokt att vänta tills 24 timmar har gått, för att kunna jämföra alla olika låneerbjudanden.

Hur många låneerbjudanden kommer mitt företag få?

Beroende på hur mycket ditt företag vill låna, och hur dess kreditvärdighet ser ut i övrigt, kan antalet låneerbjudanden skilja sig åt. Som regel gäller att ju högre belopp du vill låna, desto färre erbjudanden kommer du få. Detta beror inte nödvändigtvis på att långivarna inte tycker ditt företag har tillräckligt med soliditet – men däremot är det många av långivarna som har en relativt låg övre beloppsgräns för sina lån.

När du jämför de erbjudanden du fått bör du ha flera saker i åtanke. Det totala lånebeloppet är naturligtvis viktigt, men så är även månadskostnaden, eftersom du inte vill ha ett lån med en månatlig återbetalning som gör att ditt företag kommer få det svårt att få ekonomin att gå runt.

När du valt vilket lån som passar ditt företag bäst får du signera ett låneavtal, och detta görs snabbt och enkelt med hjälp av BankID. När avtalet är signerat kommer långivaren betala ut lånet till företagets konto. Hur lång tid detta tar kan variera, men du bör räkna med allt ifrån någon till några dagar.