Kompar

Hos Kompar lånar du upp till 7 000 000 kronor. Lånet har ingen startavgift. Din ansökan är inte bindande.

Grundinformation

Belopp: 20 000 - 7 000 000 kr
Löptid: 1 - 60 mån
Ränta: Fast avgift *

Snabbhet

Svarstid: 24 timmar
Utbetalningstid: Samma dag *
Fakturering: Fast månadsvis *

Krav

Bindande ansökan: Nej
Betalningsanmärkning: Ja
Individuella krav: Nej
Min. omsättning: Ej angivet *
Antal bokslut: Ej angivet *
Aktivt sedan: Aktivt *
Försäljning: Ej angivet *

Säkerheter

Person

Kreditupplysning: Ej angivet
Personlig borgen: Ja *
Kreditupplysning borgensman:
Ej angivet

Bolag

Säkerhet i bolag: Nej *
Kreditupplysning: UC

Förmåner

Betalningsfria månader: 0
Kostnadsfri inlösen: Ja *
Prisgaranti:Nej *

Vilka företag kan låna?

Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag.

Övrig information

Företag: 138an Group AB
Att:Kompar
Postadress:Drottninggatan 97
Postnummer:113 60
Ort:Stockholm
Land:Sverige
Telefon:010-195 68 33
E-post
info@kompar.se
* Beroende på långivare eller lånebelopp. Angivet värde är vanligt förekommande.

Kort om Kompar

Kompar företagslån är en aktör som tillhandahåller en låneförmedlingstjänst. Med hjälp av denna kan du ansöka om och jämföra företagslån från mer än 20 olika kreditgivare.

Hos Kompar kan du ansöka om företagslån från 20 000 kronor upp till 7 000 000 kronor. Återbetalningstiden går att variera från 1 till 60 månader.

Ansökan görs direkt på sidan och är avklarad på bara någon minut. När ansökan är inskickad har de olika långivarna ett dygn på sig att kontakta dig för att komma med en låneoffert, och du kan därefter jämföra de erbjudanden du fått, för att på så vis välja det lån som passar ditt företags ekonomiska förutsättningar bäst.

Även om det är över 20 olika kreditgivare som tar del av din låneansökan tas bara en kreditupplysning. På så vis påverkas företagets kreditvärdighet minsta möjliga.

Även om Kompar själva inte har någon del i att handlägga din ansökan om företagslån, finns de ändå behjälpliga via en telefonsupport om du till exempel skulle behöva hjälp med att fylla i din ansökan eller liknande.

En ansökan om företagslån via Kompar är alltid hundra procent kostnadsfri. Ansökan är inte bindande, vilket betyder att om du inte får något erbjudande som du tycker passar ditt företag behöver du heller inte nappa på något.

Hur fungerar ansökan via Kompar?

När du ansöker om ett lån till ditt företag via Kompar, är det viktigt att känna till att de själva inte är en långivare. Istället tar de emot din ansökan, och därefter skickar de ut den till alla de aktörer de samarbetar med. I samband med din ansökan tas också en UC, vilken även denna går ut till alla de olika finansiella aktörerna.

Låneansökan gör du direkt på Kompars sida, och denna är avklarad på en minut.
De saker du behöver fylla i i din ansökan är:

  • Önskat lånebelopp
  • Önskad återbetalningstid
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Personnummer
  • Anledning till lånet

När du fyllt i dessa fält godkänner du ansökan med ditt BankID, och så är processen igång. Alla långivare har maximalt 24 timmar på sig att ge dig en offert för företagslån, och om du inte orkar vänta ett dygn har du alltid möjlighet att välja att godta ett erbjudande från någon aktör som varit snabbare med att erbjuda dig ett lån. Du måste alltså inte vänta i 24 timmar innan du godtar en låneoffert, om du inte vill.

Vad händer om min ansökan beviljas?

Om din ansökan om företagslån via Kompar blivit beviljad gäller det först och främst att välja hos vilken aktör du vill placera ditt lån. Jämför noga mellan de aktörer som gett ditt företag en låneoffert, för att se vilken långivare som passar behoven för just ditt företag bäst.

Tänk på att både lånets månatliga kostnader, såväl som totala kostnad, kan skilja sig åt rejält mellan olika långivare. Jämför därför flera olika aspekter, och se till att inte bara stirra dig blind på räntan. Det är dock väldigt enkelt och överskådligt att jämföra en mängd olika aspekter mellan de olika lånen, när du ansöker om företagslån via Kompar.

När du valt hos vilken långivare ditt företag ska placera sitt lån får du signera ett skuldebrev med hjälp av ditt BankID. Därefter kommer lånet betalas ut till ditt företagskonto, och hur lång tid det tar innan pengarna syns på detta beror bland annat på hur lång utbetalningstid din bank har samt vilken dag i veckan det är. Ofta – men inte alltid – kan du se det utbetalda beloppet så snart som nästkommande bankdag.

Förenklar låneansökan

Kompar är en utmärkt tjänst att använda sig av för att säkerställa att man får de bästa ekonomiska villkoren i samband med att man tecknar ett lån till sitt företag.