Lendo

Hos Lendo lånar du upp till 2 000 000 kronor. Lånet har ingen startavgift. Din ansökan är inte bindande.

Grundinformation

Belopp: 50 000 - 2 000 000 kr
Löptid: 6 - 60 mån
Ränta: Fast avgift *

Snabbhet

Svarstid: 24 timmar
Utbetalningstid: 48 timmar *
Fakturering: Fast månadsvis *

Krav

Bindande ansökan: Nej
Betalningsanmärkning: Ja
Individuella krav: Nej
Min. omsättning: Ej angivet *
Antal bokslut: Ej angivet *
Aktivt sedan: Aktivt *
Försäljning: Ej angivet *

Säkerheter

Person

Kreditupplysning: Ej angivet
Personlig borgen: Ja *
Kreditupplysning borgensman:
UC, Creditsafe, Bisnode.

Bolag

Säkerhet i bolag: Ej angivet *
Kreditupplysning: UC

Förmåner

Betalningsfria månader: 0
Kostnadsfri inlösen: Ja *
Prisgaranti:Nej *

Vilka företag kan låna?

Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag.

Övrig information

Företag: Lendo AB
Att:Lendo
Postadress:Västra Järnvägsgatan 21
Postnummer:111 64
Ort:Stockholm
Land:Sverige
Telefon:0771-13 13 10
E-post
kundservice@lendo.se
Kontaktformulär
https://www.lendo.se/
* Beroende på långivare eller lånebelopp. Angivet värde är vanligt förekommande.

Kort om Lendo

Hos Lendo kan du ansöka om att få låna upp till 2 000 000 kronor hos cirka 15 olika företag med en enda kreditupplysning.

Du måste ha ett aktivt bolagsengagemang för att få ansöka om lån och det spelar ingen roll om du har enskild firma eller ett aktiebolag.

Ansök online i 3 enkla steg så får du svar från mer än 15 långivare och kan välja det erbjudande som passar dig bäst. Att ansöka om företagslån hos Lendo är helt kostnadsfritt.

Du som äger och driver ett företag som växer kan få extra tillskott för nyinvesteringar eller andra tillfälliga utgifter. Företagslån fungerar ungefär likadant som privatlån men villkoren skiljer sig lite åt. Det går ofta att låna större belopp för ett företag men räntorna kan också vara lite högre på grund av ökad risk.

När det gäller enskild firma är ägarens privatekonomi väldigt tätt sammankopplad med företagets vilket ställer särskilda krav. För ett småföretag i uppstartsfasen kan det vara svårt att bedöma betalningsförmågan och då kan det krävas särskilda säkerheter hos både dig själv och ditt företag.

Jämför långivare hos Lendo

Hos Lendo kan du ansöka om företagslån på upp till två miljoner med återbetalningstid på max fem år. Det är enkelt och kostnadsfritt, du lämnar bara lite uppgifter om ditt företag, väljer vilket belopp du behöver och vilken återbetalningstid du vill ha. Inom ett dygn kommer du att få svar från ett stort antal långivare och kan ta ställning till vilken av dem som bäst passar dina behov. Din ansökan är inte bindande förrän du tecknar avtal med den långivare du valt.

Vad är viktigt för dig

När du lånar pengar lönar det sig alltid att jämföra olika erbjudanden med varanda. Det spelar ingen roll om det är privatlån eller företagslån. Genom att jämföra olika erbjudanden på ett strukturerat sätt genom en låneförmedlare blir det mycket enklare att välja. Titta till exempel på följande punkter:

Beviljat belopp

Olika långivare kan bedöma din återbetalningsförmåga på olika sätt vilket kan påverka hur mycket de vill låna ut till dig.

Utbetalning och villkor

Hur lång tid tar det innan du har pengarna tillgängliga och hur betalas de ut? Ska du teckna samlingslån kanske långivaren inte betalar ut pengar till ditt eget konto utan direkt till de tidigare långivarna.

Återbetalningstid

Kan du välja återbetalningstid fritt? Finns den tidsperiod du själv tycker är lämpligast? Går det att återbetala i förtid om det blir läge för det? Finns det betalningsfria månader eller andra speciella villkor att ta ställning till?

Räntor

Räntorna kan skilja sig åt mellan olika långivare på grund av att de kan bedöma din återbetalningsförmåga på olika sätt. Kontrollera också om det går att omförhandla räntorna om det är viktigt för dig. Genom att jämföra noga kan du hitta de mest fördelaktiga räntevillkoren.