Qred

Hos Qred lånar du upp till 1 000 000 kronor. Lånet har ingen startavgift. Din ansökan är inte bindande.

Grundinformation

Belopp: 10 000 - 1 000 000 kr
Löptid: 6 - 18 mån
Ränta: Fast avgift

Snabbhet

Svarstid: En timme
Utbetalningstid: Samma dag
Fakturering: Fast månadsvis

Krav

Bindande ansökan: Nej
Betalningsanmärkning: Ja
Individuella krav: Ja
Min. omsättning: Ej angivet
Antal bokslut: Ej angivet
Aktivt sedan: Ej angivet
Försäljning: Ej angivet

Säkerheter

Person

Kreditupplysning: Creditsafe
Personlig borgen: Ja
Kreditupplysning borgensman:
Ej angivet

Bolag

Säkerhet i bolag: Nej
Kreditupplysning: UC

Förmåner

Betalningsfria månader: 0
Kostnadsfri inlösen: Ja
Prisgaranti:Nej

Vilka företag kan låna?

Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomisk förening.

Övrig information

Företag: Qred AB
Postadress:Tulegatan 15
Postnummer:113 53
Ort:Stockholm
Land:Sverige
Telefon:020-15 03 33
E-post
support@qred.se

Kort om Qred

På en mycket kort tid har Qred lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade långivare när det kommer till företagslån. Företaget startade upp år 2015 och har sedan dess hjälp småföretagare till en smidigare och enklare finansiering. I dagsläget finns över 50 anställda på företaget och de har dessutom utvidgat verksamheten till att även befinns sig i Danmark och Finland.

Genom att erbjuda en helt digital process för din ansökan är det nu lättare än någonsin att låna pengar. Inom bara några minuter har du lyckats färdigställa din ansökan och legitimering och signering ger med hjälp av BankID. Den digitala signeringen gör att du som låntagare slipper några fysiska möten som är tidskrävande.

Hos Qred har du möjlighet att ansöka om både mindre och större belopp. Det minsta lånebeloppet ligger på 10 000 kronor och det maximala beloppet på 1 000 000 kronor. I lånekalkylatorn har du möjlighet att räkna ut den ungefärliga månadskostnaden baserad på genomsnittsränta och efter vald löptid. Du får själv välja en löptid på allt mellan 6, 12 eller 18 månader. Hos Qred tillkommer inga extra avgifter som till exempel aviseringsavgifter eller uppläggningsavgifter. Det enda du betalar för är ditt lån inklusive ränta.

Krav för att ansöka om ett företagslån hos Qred

Hos Qred spelar det ingen roll om ditt företag är mindre eller större. Så länge du har ett svenskt företag har du möjlighet att låna pengar om du uppfyller kraven. Huruvida du har ett kommanditbolag, handelsbolag, enskild firma eller aktiebolag har ingen betydelse. Även om det är så att ditt företag är nystartat eller mycket litet är du välkommen att ansöka. Fokus hos Qred är att ditt företag ska kunna uppvisa en sund och bra affärsidé och en god kreditupplysning. I vissa fall kan Qred även erbjuda lån till företag med betalningsanmärkningar.

En kreditupplysning kommer alltid att göras när du ansöker om ett företagslån via Qred. Här använder sig företaget av UC, vilket är en förkortning på Upplysningscentralen. UC användes dock endast för kreditupplysningen på företaget och inte på kreditupplysningen för bolagets företrädare, där man istället valt att använda sig av Creditsafe. På så sätt kommer kreditupplysningen inte att ha en negativ påverkan på din personliga kreditvärdighet.

Företagslån med snabb utbetalning

Qred har som mål att betala ut alla beviljade företagslån samma dag som du signerar ditt lånelöfte, förutsatt att signeringen sker innan klockan 17:00. Skulle det vara så att du signerar senare kommer pengarna att betalas ut nästkommande dag. Viss försening kan förekomma på grund av eventuella helgdagar som kan inträffa i samband med din ansökan.

Hur ansöker man om ett företagslån?

Att ansöka om ett företagslån via Qred är mycket enkelt och dessutom är det helt kostnadsfritt. Det första steget är att fylla in ansökningsformuläret som finns på hemsidan. I detta anger du vilket belopp och vilken löptid som du är intresserad av, men du fyller även i organisationsnummer, mobilnummer och e-post. Det är inte ovanligt att vissa kompletteringar kan behövas. Vanligtvis får du ett besked inom loppet av en timme, förutsatt att du ansöker under kontorstid. Bestämmer du dig för att tacka ja kan du signera med ditt BankID och därefter betalas pengarna ut.

Vilka nackdelar finns med Qred?

Precis som med allt annat så finns det även nackdelar med Qred. Den främsta nackdelen med långivaren är att du inte kan välja en löptid som är längre än 18 månader från start. Du kan däremot välja en kortare löptid på 6 eller 12 månader om du vill betala av lånet så fort som möjligt. Behöver du en längre återbetalningstid än 18 månader så kan detta önskemål tillgodoses i efterhand. Då kanske det är bättre att titta på andra långivare som kan erbjuda dig detta direkt eftersom dina kostnader riskerar att öka annars.